Zang / klassiek – Rhedelijk Cultureel

Zang / klassiek

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Klassieke Zang Rhedelijk Cultureel

Klassiek zingen is technisch! Wat is mijn houding, wat doe ik met mijn lucht? Is dit zuiver en hoe voelt dat? Door middel van warming-up oefeningen die steeds lastiger worden wordt de flexibiliteit van de stembanden getraind. Daarnaast krijg je natuurlijk stukken te oefenen. We kijken naar de interpretatie van de tekst en het muziekidioom komt zeker ook volop aan bod.

Leeftijd / Vanaf 12 jaar
Leslocatie Rheden / Maandag / 17.00 – 18.30 uur
Leslocatie Dieren / Maandag / 19.00 – 21.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Docent