Contrabas – Rhedelijk Cultureel

Contrabas

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Contrabas Rhedelijk Cultureel

Heb je altijd al contrabas willen spelen? In deze les kun je veel verschillende kanten op; klassieke-, jazz-, rockabilly-, salsa- en popmuziek. Je ervaart hoe het is om de trillingen van dit indrukwekkende instrument door je hele lichaam te voelen, iets wat je bij niet veel andere instrumenten meemaakt. De contrabaslessen worden aangepast aan jouw niveau en zijn er dus voor iedereen! De docent geeft zowel de beginner als de gevorderde speler les.

Leeftijd / Vanaf 6 jaar
Leslocatie Rheden / Maandag /  14.00 – 18.00 uur
Leslocatie Dieren / Vrijdag / 15.00 – 18.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)