Basgitaar – Rhedelijk Cultureel

Basgitaar

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Basgitaar Rhedelijk Cultureel

Ben jij de stille kracht van een band? Wil je zowel ritmisch als melodisch aan de slag met een instrument? Dan is de basgitaar ideaal! De lessen zijn te volgen voor verschillende niveaus van beginner tot gevorderd. In de lessen duiken we in alle stijlen en leer je de bijbehorende technieken. Daarnaast krijg je ook een goede basis in muziektheorie. Natuurlijk leer je dat spelenderwijs. We gaan ook aan de slag met je eigen interesses of dat nou eigen stukken zijn of liedjes die je graag wil spelen. Kom een kijkje nemen in de wereld van de basgitaar!

Leeftijd / Vanaf 6 jaar
Leslocatie Rheden / Maandag / 14.00 – 18.00 uur
Leslocatie Dieren / Vrijdag / 14.30 – 16.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)