Theater

Bij de musical- en theaterschool van Rhedelijk Cultureel gaat het om plezier, lef en vertrouwen! Je leert razendsnel wat acteren is en hoe je in een groep voorstellingen maakt. Succes gegarandeerd!

Op de theaterschool van Rhedelijk Cultureel in Rheden en Dieren vind je musical- en theaterprojecten voor jong en oud en voor zowel ervaren als onervaren spelers! Soms werk je met een geschreven tekst, soms werk je vanuit improvisatie. Soms maken we een nieuw stuk en soms pakken we een bestaande musical of theatertekst. Je werkt met professionals die het meerjarig leerplan van Rhedelijk Cultureel volgen.

Proefles

Wil jij muziek- en/of theaterles volgen en weet je nog niet precies wat je zou willen doen? Bij Rhedelijk Cultureel kun je een proefles aanvragen voor slechts € 5,00. Kies een les die je zou willen volgen, scroll naar beneden toe en klik op de link ‘Boek dan een proefles!’. Wanneer als gevolg van de proefles wordt aangemeld kan dit bedrag worden verrekend met het eerste lesblok door een kortingscode aan te vragen via info@rhedelijkcultureel.nl.

Theaterlessen en Musicallessen

Onze website wordt vernieuwd. Binnenkort kun je hier de lessen reserveren die vanaf 26 augustus weer beginnen!

Bekijk ook alle spannende lessen en workshops in onze Zomerschool 2020

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!