Rowan Schuddeboom – Rhedelijk Cultureel

Rowan Schuddeboom

Docent

Een gedreven viool/piano docent die in zijn lessen plezier en ontwikkeling laat samenwerken. Op een vroeg niveau komen de leerlingen al in aanraking met het daadwerkelijk muziek maken door middel van onder andere samen spel, melodie herkenning en improvisatie. Daarnaast wordt er gezorgd voor een goede basis van bijvoorbeeld houding, techniek en gehoor. Vervolgens worden er, door uitdagingen in het spel tegen te komen, persoonlijke doelen gemaakt om naartoe te werken. Hierdoor wordt er voor iedereen individueel een aanpassing gemaakt op de lesmethode zodat iedere leerling zo effectief mogelijk naar het doel komt, terwijl ze dat op een leuke en muzikale manier bereiken. 

Rowan Schuddeboom maakt niet alleen muziek, maar is ook werkzaam in verschillende diciplines die zeer veel met het muziek maken temaken hebben. Na afronding van zijn concervatorium studie is hij ook geluidstechnicus bij live podia en studio’s geworden, componeert hij voor film en spel en geeft hij les op verschillende muziekscholen in de regio van Arnhem en omstreken. Hij speelt in onder andere “Pyrates!” en “Heilung”, naast met zijn solo projecten bezig te zijn. Ook heeft hij ruime ervaring in orkesten en kamer ensambles. Door de brede ervaring in verschillende muziekgenres kan de leerling in muziekstijlen naar keuze verder ontwikkelen waar dat wenselijk is.

Wanneer de basis gelegd is voor het muzikaal bespelen van piano of viool helpt de multidiciplinaire touch in de lessen om verder te komen als muzikant en/of buiten de muziekschool om. Zo kan een vioolleerling zich verder ontwikkelen als elektrisch violist, of een pianist kan zich ontwikkelen om met DAWs zoals ableton te werken om zelf nummers te schrijven/produceren, of een muzikant kan leren wat hij of zij kan verwachten op een podium met betrekking tot techniek, en kan de leerling worden klaargestoomd om solo, of met een band of ensemble, optredens en uitvoeringen te geven. Geïnteresseerd in les? meld je snel aan voor een proefles, en laat de muzikant binnenin tot bloei komen!

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.