Ronja de roversdochter

Tussen 6 en 9 jaar

 137,00

25 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Mattis heeft een dochter: Ronja. En Ronja is een bijzonder meisje.

Als zij in het bos Birk tegenkomt en samen met hem de gevaren van het woud leert kennen begint een groot avontuur vol ruwe rovers, rare wezentjes en grote kastelen. Ga jij mee op rooftocht? Ben je klaar voor het avontuur?

Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 15.45 uur tot 17.00 uur
Eerste les / Dinsdag 4 februari 2020
Aantal lessen / 15
Docent / Lisanne Kooij en Annelies Rijk

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden
Prijs / € 137,00
Leeftijd / 6 tot en met 9 jaar
Voorstellingsdata / Zaterdag 6 juni 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Lisanne Kooij Rhedelijk CultureelLisanne Kooij

Docent theater

In mijn wereld van theater is alles mogelijk en alles speelbaar! Ik werk vanuit de speler en zorg dat er altijd een connectie is tussen spel en speler. Ik hou van humoristische stukken met hier en daar een vleugje ontroering. Ik daag je uit om jezelf en je talenten te ontdekken tijdens mijn lessen en regies. Want het is toch heerlijk om zo nu en dan heel even de realiteit te ontvluchten!

 Annelies Rijk - Rhedelijk CultureelAnnelies Rijk

Docent viool en piano

In 2016 studeerde ik af als violiste en altvioliste aan Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Verder studeerde ik daar bijvak zang en piano. Al sinds 2012 geef ik met veel plezier muziekles aan kinderen en volwassenen. Van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. 🙂

Ik geef les in viool, altviool en piano (klassiek). Ook geef ik graag piano-zangles en daarbij muziekoriëntatieles aan jonge kinderen. Mijn lesmethode stem ik altijd af op de leerstijl en wensen van de leerling. Ik hoop dat mijn leerlingen zich door mijn lessen zowel muzikaal en ook als mens kunnen ontwikkelen.