Projectkoor Excalibur

Jongeren en volwassenen vanaf 15 jaar

 0,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over het koor

Ter ondersteuning van onze muziektheatervoorstelling Excalibur zoeken we ad hoc koorleden met interesse of ervaring in het zingen van klassieke muziek!

Het koor zal ondersteunend zijn voor een cast van 55 mensen en een dansgroep van 65 mensen. Het koor wordt begeleid door een live-band en staat onder leiding van Marc Buijs. De nieuw geschreven muziek is gecomponeerd door Marije Heemskerk en kan thuis met behulp van een orkestband en bladmuziek ingestudeerd worden. Het koor staat op het toneel en hoewel ze niet hoeven te acteren krijgen ze wel een kostuum en worden zo onderdeel van het toneelbeeld. Het ad hoc koor gaat door bij de volgende minimale bezetting: S4, A4, T3, B3. We hopen op minstens het dubbele!

Kortom: een spannende uitdaging binnen een spectaculaire openluchttheaterproductie met ruim 150 mensen!

Over de voorstelling

Als de vader van Arthur (koning Uther) wordt vermoord moet hij vluchten voor zijn leven. Maar ook al valt Camelot in de handen van zijn stiefzus, iedereen blijft hopen op zijn terugkeer. Jaren later kan Arthur het geheim van zijn afkomst niet meer verborgen houden als hij het magische zwaard van zijn vader (‘Excalibur’) uit de steen trekt. Vastbesloten vecht Arthur voor het recht dat hem is afgenomen. En voor een vrij Engeland.

Zie ook / Muziektheatervoorstelling Excalibur

Praktische informatie

Repetities / Zaterdag 1 juni (10.00 uur tot 13.30 uur), zaterdag 15 juni (11.00 uur tot 17.00 uur)
Generale / Donderdag 27 juni van 19.00 uur tot 21.30 uur
Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden en Openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal
Leeftijd / Jongeren en volwassenen vanaf 15 jaar
Voorstellingsdata / 28 juni 2019 (aanvang 19.30 uur), 29 juni 2019 (aanvang 19.30 uur) en 30 juni 2019 (aanvang 15.30 uur)

Kosten alle leeftijden

3 groepslessen / Gratis deelname

Marije Heemskerk Rhedelijk CultureelMarije Heemskerk

Docent klassieke zang, koren en piano

Bij mijn lessen en repetities gaat het voornamelijk om de beleving van de muziek, en als je zingt ook van de tekst. Je moet het voelen! Ik begeleid je erbij hoe je jezelf zo goed mogelijk muzikaal kunt uitdrukken en daaruit vooral plezier en voldoening kunt halen. Niet alleen op de les of repetitie, maar juist ook zonder mij.

In de individuele lessen duiken we samen in een zee van informatie en experimenteren. Je probeert alles uit wat je aangereikt krijgt en dan komt vanzelf naar voren welke benadering jou het best ligt. Ik probeer altijd een vertrouwde en veilige sfeer te creëren zodat je je vrij voelt om te ontdekken waar je krachten liggen. De uitdaging zal er ook zeker zijn!

Marije Heemskerk is als klassieke zangers, met bijvak piano, afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. In haar loopbaan heeft ze als uitvoerend musicus gewerkt met onder andere Hans Grotenbreg, Rob Vermeulen, Arno Vree, Cornelia Burgers, John English, Marc Buijs, Ko Zwanenburg, Fredrike de Winter, Martje van Damme, Irina Levin en Alex Davies. Daarnaast geeft Marije zang- en pianoles en leidt zij verschillende (project)koren. Ze is zangeres en componist van Misses Nilsson.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,