Excalibur

Jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar

 137,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

We zijn hard aan het werk! Excalibur komt eraan! Staan 28, 29 en 30 juni al in je agenda?


Koop nu toegangskaarten voor Excalibur

Een cast van 55 mensen en een dansgroep van 65 mensen repeteren op dit moment aan dit openluchttheaterspektakel. Ook komt er nog een klassiek koor en een live-band. 150 theater-, muziek- en danstalenten werken samen met maar liefst 26 professionals!

Kortom: een spannend project met als een resultaat een spectaculaire openluchttheaterproductie!

Jaren nadat Arthur verjaagd is uit Camelot kan hij het geheim van zijn afkomst niet meer verborgen houden. Als hij het magische zwaard van zijn vader (‘Excalibur’) uit de steen trekt breekt een periode van oorlog aan in Engeland. Vastbesloten vecht Arthur voor het recht dat hem is afgenomen. En voor een vrij Engeland.

Zie ook / Projectkoor Excalibur

Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 19.15 uur tot 21.15 uur
Extra repetities / Zaterdag 15 juni 2019 (11.00 uur – 17.00 uur) en donderdag 27 juni 2019 (18.00 uur – 22.00 uur)

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden / openluchttheater De Pinkenberg
Kaartjes / € 10,00
Voorstellingsdata / 28 juni 2019 (aanvang 19.30 uur), 29 juni 2019 (aanvang 19.30 uur) en 30 juni 2019 (aanvang 15.30 uur)

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jowin Heemskerk Rhedelijk CultureelJowin Heemskerk

Docent theater

Tijdens mijn lessen en repetities werk ik graag hard door aan toneelstukken en musicals. We willen natuurlijk veel leren en mooie dingen maken! We werken samen aan de rol, het spelen van emoties, spelenergie, muzikaliteit, inleving en nog veel meer. Ik hou van humoristische voorstellingen met een ontroerend einde. Of je nu acteur wilt worden of niet: plezier, durf en vertrouwen staan voorop.

Marije Heemskerk Rhedelijk CultureelMarije Heemskerk

Docent klassieke zang, koren en piano

Bij mijn lessen en repetities gaat het voornamelijk om de beleving van de muziek, en als je zingt ook van de tekst. Je moet het voelen! Ik begeleid je erbij hoe je jezelf zo goed mogelijk muzikaal kunt uitdrukken en daaruit vooral plezier en voldoening kunt halen. Niet alleen op de les of repetitie, maar juist ook zonder mij.

In de individuele lessen duiken we samen in een zee van informatie en experimenteren. Je probeert alles uit wat je aangereikt krijgt en dan komt vanzelf naar voren welke benadering jou het best ligt. Ik probeer altijd een vertrouwde en veilige sfeer te creëren zodat je je vrij voelt om te ontdekken waar je krachten liggen. De uitdaging zal er ook zeker zijn!

Marije Heemskerk is als klassieke zangers, met bijvak piano, afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. In haar loopbaan heeft ze als uitvoerend musicus gewerkt met onder andere Hans Grotenbreg, Rob Vermeulen, Arno Vree, Cornelia Burgers, John English, Marc Buijs, Ko Zwanenburg, Fredrike de Winter, Martje van Damme, Irina Levin en Alex Davies. Daarnaast geeft Marije zang- en pianoles en leidt zij verschillende (project)koren. Ze is zangeres en componist van Misses Nilsson.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,