Aladdin

Tussen 9 en 12 jaar

 147,00

25 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Aladdin is een arme jonge man en probeert te overleven op de straten van Agrabah, samen met zijn drie beste vrienden Babkak, Omar en Kassim. Samen gaan ze op tocht om eten te stelen, maar ze worden betrapt en moeten het op een lopen zetten voor de soldaten van de Sultan.

Ondertussen in het paleis van de Sultan probeert Jasmine te ontsnappen aan het leven dat ze al haar hele leven verschrikkelijk vindt. Ze is het zat om in het paleis te leven, helemaal nu ze van haar vader moet trouwen.
Wat er gebeurt als Jamine en Aladdin elkaar ontmoeten? Een groot en wonderlijk avontuur staat ze te wachten, dat is zeker!

Ga jij mee op deze wonderlijke en betoverende reis?

Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 17.30 uur tot 19.00 uur
Eerste les / Dinsdag 24 september 2019
Aantal lessen / 15
Docenten / Michael Addink en Jet Mineur

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden
Prijs / € 147,00
Leeftijd / 9 tot en met 12 jaar
Voorstellingsdata / 25 of 26 januari 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jet MineurJet Mineur Rhedelijk Cultureel

Docent piano

Iedereen die kan voelen kan ook muziek maken. Tijdens mijn lessen probeer ik een zo veilig mogelijke sfeer te creëren, waarin de leerling zelf kan ontdekken wat hij of zij wil leren. Uiteraard komen er wel basisvaardigheden aan bod (vingerzetting, noten lezen), maar verder bepaald de leerling wat we in de lessen doen. Plezier is het belangrijkste! Ik speel piano sinds ik vijf jaar ben en studeer momenteel nog aan het conservatorium (pop&jazz) in Arnhem voor zang en piano en geef zelf al les sinds mijn 14de. Als de leerling ook van zingen houdt, zou deze bij mij dus ook goed kunnen leren hoe je jezelf kunt begeleiden op de piano.

Simon Versteeg
Simon Versteeg - Rhedelijk Cultureel

Docent theater

Hoi ik ben Simon! Het theater is voor mij een plek waar alles kan. Lachen, huilen, fantaseren, eerlijk zijn… Ik vind het fantastisch om een publiek mee te nemen in een verhaal. Heb je zin om mee te doen?