Sponsoring – Rhedelijk Cultureel

Sponsoring

Kunst is kostbaar! Als stichting zijn wij daarom op zoek naar een manier waarop ondernemers Rhedelijk Cultureel kunnen steunen.

Het belang van kunsteducatie aan jeugd, jongeren en volwassenen, en de voorstellingen en concerten die daaruit voortvloeien, bieden niet alleen een belangrijk onderdeel in de persoonlijke ontwikkeling, maar ook een mogelijkheid tot verbinding van en ontmoeting met verschillende (doel)groepen in onze samenleving. Rhedelijk Cultureel gelooft dat theater, dans en muziek geen doel is, maar een middel! Daarom probeert zij zo laagdrmepelig mogelijk aan te bieden aan jong en oud, aan rijk en arm en aan dik en dun. Iedereen mag zich op een haalbare manier welkom voelen bij Rhedelijk Cultureel.

Daarom zoeken we sponsors die dit willen ondersteunen en samen met ons zorgen dat dit kan blijven bestaan. Dat kan door middel van ons sponsorprogramma of door allerlei manieren van samenwerkingen.

Wij bieden om te beginnen sponsorpakketten aan particulieren en bedrijven uit de gemeente Rheden en haar regio. Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Uiteraard geven we je in ruil voor jouw steun verschillende diensten en producten terug!

Wij hopen dat je enthousiast wordt over ons aanbod en dat je ons op een passende wijze wilt steunen bij de activiteiten. Maar mocht je een ander idee hebben voor passende ondersteuning dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je sponsor worden?

Bent je geïnteresseerd in een van onze sponsorpakketten? Zie je andere mogelijkheden? Contact is fijn! Dus stuur dan even een e-mail naar info@rhedelijkcultureel.nl. Je kunt voor meer informatie ook bellen met Jowin Heemskerk op 06 42 42 38 75.

Alvast hartelijk dank voor de steun!

HIER KOMEN DE SPONSORPAKKETTEN. DIT GAAT CARSTEN IN ORDE MAKEN.

Onze sponsoren

HIER KOMEN DE SPONSOREN. DIT GAAT CARSTEN OPMAKEN.