Theater / Topklas – Rhedelijk Cultureel

Theater / Topklas

Vanaf:  18,00 / maand

€ 18,00 per maand

Bestellen? Soms moet je één of meer keuzes maken voordat je de les in de winkelmand kan plaatsen.

De Populisten bij Rhedelijk Cultureel

Wij repeteren nu voor De populisten

Ben jij die geboren acteur? Wil jij wel eens stevig los op een bijzonder podium? Dan is dit je kans!

Samen met regisseur Rowdy Pelgrim, met schrijver Roel Meijvis, scenograaf Tim Vermeulen en professionele acteurs werk je aan meerdere kleine voorstellingen en de grote theaterproductie ‘De populisten’. In juni en juli ga je op tournee langs 10 openluchttheaters!

Audities
Om mee te kunnen doen wil Rowdy je graag zien! We hebben daarom een relaxte auditieronde gepland op woensdag 10 november, van 19.00u tot 21.30u. (Er zit een kleine voorbereiding aan vast.)
Inschrijven voor de auditie is gratis en kan door een mailtje te sturen naar shai@rhedelijkcultureel.nl. Geef in de mail even door:

– naam,
– leeftijd,
– e-mailadres,
– telefoonnummer,
– een foto en
– een kleine samenvatting van wat je gedaan hebt.

Dan laten we je meteen weten hoe het verder gaat.

LET OP: De lessen beginnen op 17 november en vanaf dan werk je elke woensdag van 19.00 uur tot 21.30 uur aan de voorstelling.

De populisten
De wereld staat op instorten. En in brand. Ergens anders klotst het water tegen de dijken aan of staat het aan de lippen. En is het niet het water of het vuur dat ons bedreigd, dan is het wel iets anders. Het eind is nabij. Nu of nooit is het – en dat is het al een tijdje. Vijf voor twaalf is het – geweest! Het tij kan nog wel gekeerd worden, maar laten we juist net nu de wereld overspoeld wordt door ecologische, virologische, economische, sociologische en filosofische crises ook nog eens in een politieke crisis verkeren.

De Populisten is een ensemblestuk met zowel spelers van Rhedelijk Cultureel als professionele acteurs van stichting Pelgrim Maakt en onderzoekt de vraag wat het huidige politieke klimaat zegt over ons, aangenomen dat, zoals Joseph de Maistre stelt, ‘elk volk de leiders of de regering krijgt die het verdient’.

De speeldatums zijn nog niet bekend.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Vanaf 12 jaar
Wekelijkse lessen
13 september 2021 tot 22 juli 2022

Rooster
Woensdag  19.00 – 21.30 uur Dieren 

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Onder de afbeelding zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de lessen samen met jou in te plannen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem dan contact met ons op of bestel een proefles.

Docent(en)

Uitvoerend

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.