Theater / Rheden / Groep 4 – Rhedelijk Cultureel

Theater / Rheden / Groep 4

 24,00 275,00
 9,60 110,00 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 180,00 voor een heel seizoen

The flat detective bij Rhedelijk Cultureel

Wij repeteren nu voor / The flat detective

Nooit te oud om te leren en zeker nooit te oud om te spelen! Met die gedachte gaan we aan de slag. We werken vanuit improvisatie én vanuit tekst. De groep heeft veel zeggenschap tijdens de lessen en repetities, zodat er voor iedereen een eigen ingang kan zijn om nog meer te leren over het acteren. Durf jij?

Leeftijd / Vanaf 17 jaar
Leslocatie Rheden / Donderdag 20.00 – 22.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juli 2021

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou de voorstelling: The flat detective
In een grijze flat in een grauwe stad komt op een regenachtige dag een mysterieuze nieuwe bewoner wonen. Daar begint onze voorstelling. In ongeveer een half jaar werken we toe naar een stuk met heldere afgebakende scènes die dienen als studiemateriaal om verschillende speelstijlen te onderzoeken. We maken van elke flatbewoner een uitgewerkt en gelaagd personage. Iedereen reageert namelijk anders op deze mysterieuze nieuwkomer. Dat betekent: veel geloer, veel actie en veel verborgen doelen. We zoeken onderhuidse spanning, een wilde onderstroom in de op het oog zo duidelijke structuur van onze voorstelling. Uhm… Flat. Allebei.

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni rondom schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)