Theater / Rheden / Groep 4

Vanaf:  24,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Nooit te oud om te leren en zeker nooit te oud om te spelen! Met die gedachte gaan we aan de slag. We werken vanuit improvisatie én vanuit tekst. De groep heeft veel zeggenschap tijdens de lessen en repetities, zodat er voor iedereen een eigen ingang kan zijn om nog meer te leren over het acteren. Durf jij?

Leeftijd / Vanaf 17 jaar
Leslocatie Rheden / Donderdag 20.00 – 22.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee theatervoorstellingen!

De eerste voorstelling: The flat detective
In een grijze flat in een grauwe stad komt op een regenachtige dag een mysterieuze nieuwe bewoner wonen. Daar begint onze voorstelling. In ongeveer een half jaar werken we toe naar een stuk met heldere afgebakende scènes die dienen als studiemateriaal om verschillende speelstijlen te onderzoeken. We maken van elke flatbewoner een uitgewerkt en gelaagd personage. Iedereen reageert namelijk anders op deze mysterieuze nieuwkomer. Dat betekent: veel geloer, veel actie en veel verborgen doelen. We zoeken onderhuidse spanning, een wilde onderstroom in de op het oog zo duidelijke structuur van onze voorstelling. Uhm... Flat. Allebei.

Je speelt de voorstelling op 13 of 14 februari in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: Winter
Winter? Nee joh! Alles behalve winter. Wat het wel wordt? Dat gaan we met elkaar eens vanaf de eerste minuut bedenken. En dan zien vanzelf hoe warm het wordt!

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni rondom schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!