Theater / Rheden / Groep 2

Vanaf:  20,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Tijdens de theaterlessen werk je niet alleen maar aan de voorstellingen. Je gaat ook ontzettend veel leren! Zo leer je alles over emoties, op tempo spelen, hoe je een rol kan spelen en wat werkt op de toneelvloer. Kortom: leerzaam en leuk tegelijk!

Leeftijd / 9 – 12 jaar
Leslocatie Rheden / Donderdag 16.45 – 18.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee theatervoorstellingen!

De eerste voorstelling: Knetter knarre koters
De geliefde grootvader van Jake wordt vermoord!!! Maar hij laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek op een mysterieus eiland: mevrouw Peregrines weeshuis voor bijzondere kinderen. Als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven en hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen 'bijzondere' gave het enige is dat zijn nieuwe vrienden kan redden. Ga jij mee op avontuur?

Je speelt de voorstelling op 13 of 14 februari in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: Lente me
Hades, de god van de onderwereld is sprakeloos. Met zijn drinken in zijn hand, zijn open mond en zonder een woord uit te spreken staart hij naar de prachtige dochter van Dimeter: Persephone... Hoe verovert de god van de dood nou de godin van de lente? In dit stuk storten we ons lekker op de mooiste Griekse mythe die er is en maken er een eigen verhaal van! Doe je ook mee?

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni rondom schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!