Theater / Dieren / Groep 4 – Rhedelijk Cultureel

Theater / Dieren / Groep 4

 24,00 275,00
 16,80 192,50 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Nooit te oud om te leren en zeker nooit te oud om te spelen! Met die gedachte gaan we aan de slag. We werken vanuit improvisatie én vanuit tekst. De groep heeft veel zeggenschap tijdens de lessen en repetities, zodat er voor iedereen een eigen ingang kan zijn om nog meer te leren over het acteren. Durf jij?

Leeftijd / Vanaf 17 jaar
Leslocatie Dieren / Maandag 20.00 – 22.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee theatervoorstellingen!

De eerste voorstelling: Noorse sprookjes
We gaan een locatievoorstelling maken gebaseerd op Noorse sprookjes. Spannende verhalen waarin niet alleen veel verteld wordt, maar ook naar beeld wordt gezocht. Dat alles gaan wij neerzetten in een mooie theatrale voorstelling op een spannende locatie. Welke locatie dat is blijft nog even een verrassing!

Je speelt de voorstelling op 13 of 14 februari in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: Veld
In deze zomerproductie gaan we werken vanuit improvisatie, beweging en beeld. We maken een voorstelling in de open lucht. Vanuit een centrale plek in Dieren werken we naar een absurde presentatie waarin de kracht van elke speler volledig wordt benut!

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni rondom schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!