Theater / Dieren / Groep 1

Vanaf:  18,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Vind jij het leuk om helemaal los te gaan op een podium? En heb je zin om wekelijks toneel te spelen? In deze lessen leer je hoe je een rol kunt spelen, verschillende emoties kan nadoen en wat je moet doen om voor een publiek te staan. Maar vooral maken we samen superveel plezier en gaan we iedereen verrassen met leuke voorstellingen!

Leeftijd / 5 – 8 jaar
Leslocatie Dieren / Maandag 15.30 – 16.30 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de theaterlessen ga je tijdens een seizoen twee producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze theaterlessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee theatervoorstellingen!

De eerste voorstelling: En ze leven nog..?
Wat gebeurt er als verschillende sprookjesfiguren elkaar tegenkomen in dagelijkse situaties? Roodkapje knipt de haren van de wolf. Of de gelaarsde kat poetst de schoenen van Assepoester. Welke spannende situaties zullen er dan ontstaan? Daar gaan we in deze lessenreeks achter komen.
Het wordt een bijzonder sprookje in Anton Pieck stijl!

Je speelt de voorstelling op 19 of 20 december in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: Sjakie en de chocoladefabriek
Voor deze grote zomervoorstelling gaan we een voorstelling maken gebaseerd op het welbekende verhaal Sjakie in de chocoladefabriek. Dit doen we niet zomaar ergens, deze voorstelling maken we in dé snoepwinkel van Dieren: Snoep en Doe!

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni rondom schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!