Ukelele – Rhedelijk Cultureel

Ukelele

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Ukelele Rhedelijk Cultureel

Wie wordt er nou niet verliefd op dat vrolijke, zomerse geluid van de ukelele, het kleine zusje van de gitaar? Door het kleinere formaat (en 2 snaren minder) is het gemakkelijker om op dit instrument akkoordgrepen te leren spelen, zeker voor kleinere handen. Je leert spelenderwijs noten lezen en allerlei akkoorden kennen, en al na de eerste les kun je jouw eerste liedje begeleiden! Stapsgewijs leer je nieuwe grepen en noten lezen, zodat je ontspannen en met plezier muziek kunt maken. Het helpt als je regelmatig thuis kunt oefenen, dan krijg je alles wat je leert sneller ‘in de vingers’.

Leeftijd / Vanaf 6 jaar
Leslocatie Rheden / Maandag / 14.30 – 18.30 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Docent