Saxofoon – Rhedelijk Cultureel

Saxofoon

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Saxofoon Rhedelijk Cultureel

Hoe speel je nou het allermooiste blaasinstrument dat er is! Tijdens de saxofoonlessen van Rhedelijk Cultureel leer je de fijne kneepjes van het saxofoon spelen. Een ontdekkingstocht door de grote muziekwereld combineren we met een toegankelijke wijze van leren spelen. En niet alleen dat. Er komen ook dingen aanbod als presentatie, muziekstijlen ontdekken en je eigen muzikaliteit. En natuurlijk gaan we ook lekker aan de slag met dingen zoals ritmiek, dynamiek en energie tijdens het spelen. Kom jij erbij?

Leeftijd / Vanaf 6 jaar
Leslocatie Rheden / Woensdag / 15.30 uur – 17.30 uur
Leslocatie Dieren / Woensdag / 13.00 – 15.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Docent