Rappen / Hiphop – Rhedelijk Cultureel

Rappen / Hiphop

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Rappen Rhedelijk Cultureel

Tijdens de lessen rappen / hiphop word je meegenomen in de wereld van hip-hop en de woordkunsten. Je leert alle ins en outs van rap en samen met Benjamin ontwikkel je jouw lyrische kant. Daarnaast duiken we in onderwerpen zoals ritme en flow, rijm stijlen, songwriting, podiumpresentatie en het ontwikkelen van jouw unieke stijl. De lessen worden afgestemd op de persoonlijke wensen en zijn geschikt voor zowel jong en oud. Of je nou beginnend bent of al gevorderd bent.

Meld je aan en let’s get started!

Leeftijd / Vanaf 8 jaar
Leslocatie Rheden / Vrijdag / 14.00 – 18.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je één keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.