Piano – Rhedelijk Cultureel

Piano

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Piano Rhedelijk Cultureel

Hoe je piano speelt? Je krijgt speeloefeningen zonder bladmuziek, om mee te beginnen! Maar daarnaast leer je ook noten leren lezen en stukjes oefenen, meespelen met cd’s en naspelen wat je hoort. Langzaam bouwen je vaardigheden op. Wat zijn akkoorden en hoe ga je ermee om? Wil je jezelf leren begeleiden op de piano? Ook dat kan!

Leeftijd / Vanaf 6 jaar
Leslocatie Rheden / Maandag, woensdag en vrijdag / 14.30 – 21.00 uur
Leslocatie Rheden / Donderdag / 14.30 – 16.00 uur
Leslocatie Dieren / Dinsdag, donderdag en vrijdag / 15.00 – 20.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)