Hoorn, bugel en trompet – Rhedelijk Cultureel

Hoorn, bugel en trompet

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Hoorn, bugel en trompet Rhedelijk Cultureel

Ben je op zoek naar iemand die jou als muzikant of je ensemble op een hoger niveau kan brengen, of wil je graag hoorn, bugel of trompet leren spelen? Ik help je graag verder met een van deze mooie instrumenten. Om samen met anderen muziek te maken of natuurlijk om te werken aan je solo. Ik geef muziekles aan koperblazers en ik geef ook compositielessen. Mijn lessen hebben een ontspannen sfeer en zijn natuurlijk altijd gericht op het plezier en de ontwikkeling van de leerling.

Leeftijd / Vanaf 8 jaar
Leslocatie Rheden / Donderdag / 16.30 – 17.30 uur
Leslocatie Dieren / Donderdag / 14.30 – 16.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)