Hobo – Rhedelijk Cultureel

Hobo

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Hobo Rhedelijk Cultureel

Wat leuk dat je zo’n bijzonder instrument als de hobo wilt leren spelen! Tijdens de lessen creëer ik een veilige, ontspannen sfeer waarin het plezier in hobo spelen met muziek die de leerling aanspreekt centraal staat. Daarbij werken we natuurlijk aan een goede ademhalingstechniek en krijgt het spelen op goede rieten zeker veel aandacht. Als leerlingen het leuk vinden probeer ik samenspeelmomenten te plannen zodat er bijvoorbeeld ook in duo of trio muziek gespeeld kan worden! Grote kans dat ik dan zelf op althobo meespeel!

Leeftijd / Vanaf 8 jaar
Leslocatie Rheden / Woensdag 13.00 – 15.00 uur
Leslocatie Dieren / Woensdag 15.30 – 17.30 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)