Dwarsfluit – Rhedelijk Cultureel

Dwarsfluit

Vanaf:  22,50 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 450,00 voor een heel seizoen

Muziekles Dwarsfluit Rhedelijk Cultureel

Wat ga je spelen op je dwarsfluit? Je kunt verschillende muziekstijlen leren spelen. Je begint met oefeningen en eenvoudigere korte stukken. Je gaat al snel bekende liedjes of stukken spelen en wellicht kamermuziek of, wanneer je een gevorderde student bent, soloconcerten, sonates en orkestrepertoires. Ik houd enorm van uitdagingen, jij ook?

In de individuele lessen wordt aandacht besteed aan muzikaliteit, een ontspannen houding, ademtechniek, intonatie, expressie en vooral plezier! Ik baseer mijn lessen op een klassieke traditie en pas ze graag aan op jouw interesses, situatie of leerdoelstellingen. Neem je orkest- en ensemblepartijen bijvoorbeeld mee naar de les. Daarnaast gebruiken we onze gezamenlijke creativiteit om elke les weer leuk en interessant te maken en je uitvoering naar een hoger plan te tillen.

Leeftijd / Vanaf 8 jaar
Leslocatie Rheden / Woensdag 15.30 – 18.00 uur
Leslocatie Dieren / Woensdag 13.00 – 15.00 uur

Duur les / 25 minuten
Aantal lessen / 16, 32, 48 of 64*
Geldig tot en met / Juli 2021

* Als je 1 keer per week les wilt zijn 32 lessen voldoende voor een heel seizoen. Wil je een heel seizoen 2 keer per week les? Of elke week 2 lessen achter elkaar, dus in totaal bijna 1 uur les? Kies dan voor 48 of 64 lessen. Het seizoen loopt vanaf de laatste week van augustus tot en met de laatste week van juni. Na het kopen van het aantal lessen die je wilt wordt je doorgestuurd naar je Mijn Rhedelijk Cultureel omgeving waar je zelf de datums en tijden van je les kunt plannen in de kalender.

Beschikbare lestijden

Bekijk in de kalender hieronder de beschikbare lesdagen en lestijden. Na het bestellen van deze les boek je in Mijn Rhedelijk Cultureel zelf je eigen lesdagen en lestijden.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)