Musical / Topklas – Rhedelijk Cultureel

Musical / Topklas

Vanaf:  22,00 / maand

€ 22,00 per maand

Bestellen? Soms moet je één of meer keuzes maken voordat je de les in de winkelmand kan plaatsen.

Meisje met de zwavelstokjes bij Rhedelijk Cultureel

Wij repeteren nu voor Meisje met de zwavelstokjes

Voor de gevorderde acteur, zanger of danser: de Topklas is iets voor jou! Hier gaan we hard aan de slag met producties waar het publiek wat van mag verwachten.

We repeteren voor meerdere voorstellingen per jaar die altijd een bijzonder karakter hebben. Maar dat komt niet voor niets. We leren je de fijne kneepjes van het vak, we vragen goede voorbereiding en we trainen je tot je een ware vakman of -vrouw bent!

Dit jaar maken we samen met jou twee musicals!

De eerste voorstelling: Meisje met de zwavelstokjes
Op oudejaarsavond zwerft een meisje op haar blote voeten door de stad, haar schoenen is ze kwijtgeraakt. Alle mensen doen inkopen of zitten gezellig met zijn allen thuis in de warmte van het haardvuur. Het meisje moet echter buiten zwavelstokjes zien te verkopen. Maar niemand wil er een. Ze durft niet naar huis te gaan zolang ze nog niet alle stokjes verkocht heeft.

Ze krijgt het zo koud dat ze besluit zelf een stokje op te steken. Dan lijkt het of ze plotseling in een lekker warm huis zit, aan tafel in een leuk gezin. Dan wordt het weer koud en zit ze weer op straat. Vol hoop strijkt ze nog een stokje af, zodat ze het weer even warm heeft. Dit keer zit ze totaal ergens anders. Het meisje blijft stokjes afstrijken. Als ze het laatste stokje afstrijkt…
De volgende dag wordt ze op straat blauw en doodgevroren gevonden, maar met een glimlach om haar mond.

De speeldatums zijn nog niet bekend.

De tweede voorstelling: Alice in Wonderland
Alice is 19 jaar oud wanneer ze op het punt staat om, min of meer gedwongen, een verloving aan te gaan. Ze wil dit niet en vlucht daarom. Ze volgt een wit konijn helemaal tot in Wonderland. Dertien jaar eerder was ze hier ook al eens geweest, maar dat herinnert ze zich niet meer. Ze weet alleen nog dat ze vroeger rare dromen had over witte konijnen, blauwe rupsen en nog veel meer rare dingen. Destijds regeerde de Witte Koningin in Wonderland, maar nu is ze van haar troon gestoten door haar zus, de Rode Koningin.
Samen met andere bekende inwoners van Wonderland, zoals de Hoedenmaker en een totaal vreemde kat, moet ze proberen de macht te herstellen en de Rode Koningin te verslaan.

Een bizarre, humoristische en toch ontroerende interpretatie van het alom bekende werk van Lewis Carroll, geschreven door Jowin Heemskerk en Marije Heemskerk.

De speeldatums zijn nog niet bekend.

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Vanaf 12 jaar
Wekelijkse lessen
13 september 2021 tot 22 juli 2022

Rooster
Dinsdag  19.15 – 21.15 uur Dieren 

Bij de musicallessen ga je tijdens een seizoen één, twee of drie producties opvoeren. Onder de afbeelding zie je welke voorstellingen wij bij deze musicalles gaan spelen.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de lessen samen met jou in te plannen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem dan contact met ons op of bestel een proefles.

Docent(en)

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.