Musical / Rheden / Groep 2

Vanaf:  22,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Leuk dat je met ons mee wilt doen! Dit wordt een supertof jaar met maar liefst drie voorstellingen. Ilse gaat werken aan van alles. Zo leer je hoe een choreografie werkt en komen er basisvaardigheden voor dans aan te pas. Ook ga je aan het werk met het spelen van emoties, het spelen met tempo en ritme en met zangtechniek. Genoeg te leren en genoeg te doen. Veel plezier alvast!

Leeftijd / 9 – 12 jaar
Leslocatie Rheden / Dinsdag 16.45 – 18.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de musicallessen ga je tijdens een seizoen twee of drie producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze musicallessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou drie musicals!

De eerste voorstelling: Sneeuwwitje en...
Sneeuwwitje en... gaat over het alom bekende sprookje, maar dan toch even anders! We hebben naar aanleiding van een tekst van Jules Deelder alvast een spectaculair ander uitgangspunt genomen. Vorig seizoen zijn we al begonnen met deze musical, maar iedereen kan natuurlijk gewoon nog meedoen! Kom jij de avonturen van Sneeuwwitje, de dwergen, de jager, de prins en de heks ook beleven?

Je speelt de voorstelling op 16 of 17 oktober in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: De leeuw
In de musical lessen gaan we door middel van improvisatieoefeningen een eigen versie maken van De leeuwenkoning. We onderzoeken en beleven hoe het is om een leeuw te zijn en zingen de prachtige muziek uit de film. Door te bewegen en te dansen als dieren komt dit verhaal tot leven.

Je speelt de voorstelling op 13 of 14 februari in schouwburg Theothorne
De exacte dag en tijd volgt!

De derde voorstelling: Haarlak
De musical Hairspray zit vol met vrolijke nummers! We gaan werken met een Nederlands script en Nederlandse liedteksten. Door veel te zingen en te dansen werken we toe naar een swingende presentatie in juni 2021.

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!