Musical / Dieren / Groep 3

Vanaf:  24,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Leuk! Vanuit niets ga je bij Rosine twee heel nieuwe producties maken. En dat wordt meteen ook met heel veel plezier hard aan de slag! Je gaat werken aan eigen choreo's, zelfgemaakte scènes en je ontwikkelt je in zang. Meerstemmigheid, liedinterpretatie, inleving, spelenergie, kracht in dans: alles komt aan de orde! Knallen!!!

Leeftijd / Vanaf 13 jaar
Leslocatie Dieren / Woensdag 18.30 – 20.30 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen /

Bij de musicallessen ga je tijdens een seizoen twee of drie producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze musicallessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee musicals!

De eerste voorstelling : Bijna kerst
We zijn op de set voor de opnames van een nieuwe kerstfilm. Cameramensen, kap en grime, regisseur, acteurs, figuranten en decorstukken vliegen door elkaar. Hard werken, jaloezie, intriges, spotlights, camera en actie! Blijft de kerstgedachte wel overeind?

Je speelt de voorstelling op 19 of 20 december in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: The Breakfast Club
Een groep van heel verschillende jongeren moet nablijven. De uren dat ze daar zitten lijken wel dagen te duren, maar uiteindelijk lijken ze meer gemeen te hebben dan ze dachten.
In de lessen werken we aan zang, acteren en dans en de combinatie van alle drie en bereiden we ons voor op deze voorstelling om daarna te spetteren op het podium!

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!