Musical / Dieren / Groep 1

Vanaf:  20,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Leuk, je gaat meedoen aan de musicallessen bij Ilse! We gaan superleuke spel-, zang- en dansoefeningen doen zodat je van alles wat leert. In deze groep leer je geconcentreerd en met plezier samen te werken. Daarnaast gaan we werken aan het spelen van emoties, het richten op jouw publiek en de andere basisvaardigheden van het dansen, zingen en acteren.

Leeftijd / 5 – 8 jaar
Leslocatie Dieren / Woensdag 15.30 – 16.30 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Bij de musicallessen ga je tijdens een seizoen twee of drie producties opvoeren. Hieronder zie je welke voorstellingen wij bij deze musicallessen gaan spelen.

Dit jaar maken we samen met jou twee musicals!

De eerste voorstelling: Bang mannetje met kerst
Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op het prentenboek 'Bang mannetje'. Het is alleen veranderd in een waar kerstverhaal met heel veel bange mannetjes en kerstmonsters. De muziek is geschreven door jouw eigen docent Ilse. Ze neemt je mee op de zoektocht van de bange mannetjes om minder bang te zijn. Overwint hij zijn angst en viert hij dit jaar kerst?

Je speelt de voorstelling op 19 of 20 december in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!

De tweede voorstelling: Het kleine vogeltje
Een muzikaal verhaal met veel verschillende liedjes en geluiden. Gebaseerd op het prentenboek ‘Het vogeltje dat te ver vloog’.
Het kleine vogeltje gaat voor het eerst vliegen en ontmoet allemaal andere vogels. Maar niemand zingt hetzelfde als het kleine vogeltje en daarom mag hij bij niemand in het nest rusten. Na veel te ver gevlogen te hebben vindt hij zijn moeder weer. Veilig onder haar vleugels rust hij uit, hij is zo moe! De muziek zal geschreven worden tijdens de lessen.

Je speelt de voorstelling op 11, 12 of 13 juni in schouwburg Theothorne.
De exacte dag en tijd volgt!