Hip hop blend / Groep 3

Vanaf:  20,00 / maand in 10 maanden

Wis alle keuzes

Beschrijving

Een warming-up met Hiphop is pas voltooid als iedereen het écht warm heeft. Daarna volgen dansante krachtoefeningen, focus op armen, buik en benen. Technische oefeningen waar vooral de basis van verschillende hiphopstijlen geoefend worden komen natuurlijk ook aan de orde. Eén of meerdere choreografieën waarin hiphopstijlen samen komen of per stijl gedanst worden? Ja, dat wordt het resultaat!

Leeftijd / 11 – 13 jaar
Leslocatie Dieren / Dinsdag 18.00 – 19.15 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juni 2021

Nadat je hebt besteld is het belangrijk dat je je aanmeldt bij de dansles zodat de precieze datums en tijden in de kalender van je Mijn Rhedelijk Cultureel account komen te staan. Als je de bestelling hebt geplaatst ontvang je verdere instructies per e-mail.

Hiphop Blend is een danservaring gericht op explosiviteit, dynamiek en ‘low’ dansen. Hiphopstijlen zoals Krumping, Breakdance, Popping en Locking worden afgewisseld met Hiphop Lyrical (op tekst/melodie) en Housedance. De creativiteit van de danser wordt tijdens elke danservaring gestimuleerd, gebruikt en ontwikkeld. Ben jij er klaar voor om helemaal los te gaan?