Dans / Modern / Groep 2 – Rhedelijk Cultureel

Dans / Modern / Groep 2

 20,00 225,00
 8,00 90,00 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 180,00 voor een heel seizoen

Dans modern 17 Rhedelijk Cultureel

In deze lessen werk je aan allerlei onderdelen van het danser-zijn. Flexibiliteit, ruimtegevoel, samen en solistisch dansen. Ga zo maar door! In de basis wordt het hard werken en veel plezier maken en een ontdekkingsreis maken in de wereld van de moderne dans!

Leeftijd / Vanaf 17 jaar
Leslocatie Dieren / Donderdag 19.45 – 21.00 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juli 2021

Nadat je hebt besteld is het belangrijk dat je je aanmeldt bij de dansles zodat de precieze datums en tijden in de kalender van je Mijn Rhedelijk Cultureel account komen te staan. Als je de bestelling hebt geplaatst ontvang je verdere instructies per e-mail.

Laat me je aan mijn vriend moderne dans voorstellen.

Door te leren van verschillende hedendaagse dansstijlen (floorwork, release, acrobatiek) bouwen we aan een veelzijdig en kundig lichaam. In de loop van de lessen worden we bewuster van ons lichaam, onze persoonlijke ruimte en versterken we onze sensitiviteit. Terwijl we verschillende manieren leren om te bewegen vinden we onderweg stukjes theorie die ons hierbij kunnen helpen. Die zullen we uitpakken en dan weer in praktijk brengen. Deze les is een uitnodiging om onze fysieke grenzen te onderzoeken, onze sterke punten te ontdekken en ons goed te voelen in ons lichaam. Vergeet niet om een tweede shirt mee te nemen!

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Uitvoerend
Uitvoerend