Dans / Jungle motion – Rhedelijk Cultureel

Dans / Jungle motion

 18,00 180,00
 7,20 72,00 / maand in 10 maanden

Al vanaf € 180,00 voor een heel seizoen

Dans jungle motion Rhedelijk Cultureel

Hoe beweeg jij? En wat is er nodig om vanuit je eigen lijf tot dans te komen? In deze lessen werken we aan samen dansen, solo dansen en de ontwikkeling van jouw creativiteit. En daar maken we natuurlijk ook gebruik van. Je danst meerdere keren per jaar op het podium van schouwburg Theothorne om ook aan presentatietechniek te werken.

Leeftijd / 9 – 12 jaar
Leslocatie Dieren / Donderdag 16.45 – 17.45 uur

Aantal lessen / Wekelijks
Einde seizoen / Juli 2021

Nadat je hebt besteld is het belangrijk dat je je aanmeldt bij de dansles zodat de precieze datums en tijden in de kalender van je Mijn Rhedelijk Cultureel account komen te staan. Als je de bestelling hebt geplaatst ontvang je verdere instructies per e-mail.

Loop als een aap, spring als een kikker, sluip als een panter en kruip als een slang. In deze les nemen we elementen van andere diersoorten en kijken we hoe we die kunnen mengen met onze menselijke beweging. Misschien vinden we wel een alter ego! We werken aan nieuwsgierigheid, beheersing, coördinatie en veelzijdigheid. Door aangeleerde vormen en improvisatie bouwen we een basis voor gezonde beweging. Een mooie introductie op moderne dans!

Wissen

Er zijn geen tickets beschikbaar voor dit evenement.


Docent(en)

Uitvoerend
Uitvoerend