Rhedelijk Collectief

Het Rhedelijk Collectief maakt voorstellingen voor alle doelgroepen! De voorstellingen zijn wisselend in stijl en passen bij de doelgroep. Alle voorstellingen hebben educatieve waarden en zijn geschikt voor het basis-, middelbaar- en/of beroepsonderwijs. Maar natuurlijk zijn de voorstellingen ook af te nemen in een vrije vorm.

Het Rhedelijk Collectief bestaat uit professionals in theater en muziektheater. Onder de projectnaam ‘Talenten Spelen’ (dat mede mogelijk is gemaakt door Provincie Gelderland) worden jonge acteurs gedurende een seizoen op sleeptouw genomen en spelen in verschillende projecten.

Op dit moment bestaat uit het Collectief uit zes mensen: Michael Addink, Anne de Blok, Jowin Heemskerk, Teatske Heidstra, Simone IJzerman en Mirjam van Wijk. Het collectief wordt vanaf de zijlijn extra uitgedaagd door Marije Heemskerk, Charell Peters en Evi Bosman.

De voorstellingen worden gekenmerkt door een humoristische inslag met een ontroerend einde. Het Collectief is onder andere te zien in onze voorstellingen Zand tussen de Tenen (11-plus) en Utopia (14-plus). Vanaf januari werkt het Collectief aan haar nieuwe muziektheatervoorstelling ‘De Droeve Dirigent’ (4 tot 8 jaar).

Meer weten over ons het Rhedelijk Collectief? Of wil je er ook bij horen? Neem dan contact op met Jowin Heemskerk: info@rhedelijkcultureel.nl / 06 42 42 38 75.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!