Dickens Festival Velp

Op zondag 9 december 2018 is de volgende editie van het Dickens Festival Velp. Wij zoeken weer acteurs en muzikanten die de Emmastraat onveilig willen maken!

Wasvrouwen, kolensjouwers, straatschoffies, marktmeisjes en wat niet meer. Voor iedereen is er wel een rol weggelegd. Maar ook voor muzikanten met een mooie Dickens-act is er ruimte genoeg!

Er wordt kort gerepeteerd op zaterdag 1 december, tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Op zondag 9 december zal het festival plaatsvinden tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Het Dickens festival Velp is gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, leuke activiteiten en bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens! Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

Ben jij erbij? Meld je aan!

Jong en oud kan zich opgeven door een mail te sturen naar info@rhedelijkcultureel.nl.

Geef daarin aan wat je naam is, je telefoonnummer en je kledingmaten!

Maar dit jaar is er méér te beleven!
Vrijdag 7 december is er een Christmas singalong. Iedereen kan onder begeleiding van een professionele band en Music 4 All meezingen met bekende kerstkrakers. Dat is dé manier om het Dickens Festival Velp af te trappen en een mooie kersttijd in te luiden!
Nummers als ‘Last Christmas’ van George Michael, ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey en veel meer van dit soort klassiekers staan op de rol in dit concert van ongeveer een uur. Met de gluhwein of de warme chocolademelk in de hand wordt dit concert er eentje die je niet wilt missen!

Entree: gratis
Locatie: OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang: 18.00 uur
Band: Florian Hoefnagels, Hans Grotenbreg, Andrej Bragin, Christan Grotenbreg en Luuk Stap
Zangers: Evi Bosman, Jet Mineur en Mirjam van Wijk
Koren: Music 4 All, Lief en Leed Ellecom

Op zaterdag 8 december zijn er verschillende optredens van koren en kan iedereen gratis naar de feel good musical ‘A Christmas Carol 2.5’
Het verhaal over Scrooge is in een geheel nieuw jasje gestoken! Met nieuwe muziek (van Marije Heemskerk) en een nieuwe tekst (van Jowin Heemskerk). Broer en zus geven ‘A Christmas Carol’ een eigentijdse, spectaculaire invulling!
Het verhaal is bekend. Scrooge wordt in de dagen voor kerst achterna gezeten door de geesten van verleden, heden en toekomst. Een duizelingwekkende transformatie van de chagrijnige, gierige Scrooge tot gevolg. In deze versie komen de geesten weer tot leven en wordt kerst 2018 ook bij Rhedelijk Cultureel weer een bijzondere belevenis. En uiteraard is Michael Addink (de Scrooge van het Dickens Festival 2017) er ook bij!
Een voorstelling voor het hele gezin van ongeveer 40 minuten.
Entree: gratis
Locatie: OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang: zaterdag 8 december vanaf 17.00 uur (A Christmas Carol 2.5 staat om ongeveer 19.00 uur gepland)
Spel: Michael Addink en 19 jongeren en volwassenen van Rhedelijk Cultureel

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!