Dickens Festival Velp

Foto © Studio Eigenzin

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 is de volgende editie van het Dickens Festival Velp. Wij zoeken weer acteurs en muzikanten die de Emmastraat onveilig willen maken!

Wasvrouwen, kolensjouwers, straatschoffies, marktmeisjes en wat niet meer. Voor iedereen is er wel een rol weggelegd. Maar ook voor muzikanten met een mooie Dickens-act is er ruimte genoeg!

Er wordt kort gerepeteerd op zondag 1 december, tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Op de festivaldagen word je verwacht tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Het is mogelijk om één dag mee te doen.

Het Dickens festival Velp is gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, leuke activiteiten en bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens! Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

Ben jij erbij? Meld je aan!

Jong en oud kan zich opgeven door een mail te sturen naar info@rhedelijkcultureel.nl. Geef daarin aan wat je naam is, je telefoonnummer en je kledingmaten!

Maar dit jaar is er méér te beleven!

Oliver!

Op zaterdag 7 december en zondag 8 december zijn er verschillende optredens van koren en kan iedereen gratis naar de feel good musical ‘Oliver!’

Het verhaal over het weesjongetje Oliver is in een nieuw jasje gestoken! Met nieuwe muziek (van Marije Heemskerk) en een nieuwe tekst (van Jowin Heemskerk). Broer en zus geven ‘Oliver!’ een eigentijdse, spectaculaire invulling!

Een voorstelling voor het hele gezin van ongeveer 50 minuten.

Entree / € 7,50
Locatie / OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang / zaterdag 7 december en zondag 8 december om 17.00 uur
Spel / Michael Addink en 25 jongeren en volwassenen van Rhedelijk Cultureel

Christmas Sing-along

Zaterdag 7 december én zondag 8 december is er een Christmas Sing-along. Iedereen kan onder begeleiding van een professionele band en het Rhedens Fanfare Corps meezingen met bekende kerstkrakers. Dat is dé manier om een dag Dickens Festival Velp af te sluiten en een mooie kersttijd in te luiden!

Nummers als ‘Last Christmas’ van Wham, ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey en veel meer van dit soort klassiekers staan op de rol in dit concert van ongeveer een uur. Met de glühwein of de warme chocolademelk in de hand wordt dit concert er eentje die je niet wilt missen!

Entree / € 7,50
Locatie / OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang / zaterdag 7 december en zondag 8 december om 18.00 uur
Band / Florian Hoefnagels, Hans Grotenbreg, Andrej Bragin, Renan Stork, Kirsten Koch, Tom Glaser, Annelies Rijk
Zangers / Marieke van der Have, Emma Loeffen, Jet Mineur en Mirjam van Wijk
Orkest / Rhedens Fanfare Corps

Oliver! + Christmas Sing-along

Ga naar beide voorstellingen voor € 12,50!

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!