Projecten

Rhedelijk Cultureel organiseert jaarlijks meerdere evenementen en projecten en doet graag mee aan projecten, events en festivals van anderen.

Door events te initiëren en organiseren en door aan te sluiten bij verschillende evenementen en projecten wordt Rhedelijk Cultureel in staat gesteld om jeugd,  jongeren en volwassenen een actieve rol te laten innemen die positief verbindend is, die kunst en cultuur laat samengaan en die bijdraagt aan ontmoeting tussen mensen en tussen kunst- en culturele vormen.

Zo organiseert Rhedelijk Cultureel twee keer per jaar de Rhedelijk Culturele Middag, neemt zij de organisatie van de figuranten op zich tijdens het Dickens Festival Velp, ondersteunt zij in de programmering en coaching van de Rhedense Nacht van het Verhaal en sluit zij aan bij meerdere andere festivals en projecten.

Wil je op de hoogte blijven van onze events en projecten? Volg ons dan via Facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Actuele projecten

 
Excalibur

Excalibur

Een spectaculaire openluchttheaterproductie!

Jaren nadat Arthur verjaagd is uit Camelot kan hij het geheim van zijn afkomst niet meer verborgen houden. Als hij het magische zwaard van zijn vader (‘Excalibur’) uit de steen trekt breekt een periode van oorlog aan in Engeland. Vastbesloten vecht Arthur voor het recht dat hem is afgenomen. En voor een vrij Engeland.

Bestel nu kaartenExcalibur
 
 

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!