Projecten

Rhedelijk Cultureel organiseert jaarlijks meerdere evenementen en projecten en doet graag mee aan projecten, events en festivals van anderen.

Door events te initiëren en organiseren en door aan te sluiten bij verschillende evenementen en projecten wordt Rhedelijk Cultureel in staat gesteld om jeugd,  jongeren en volwassenen een actieve rol te laten innemen die positief verbindend is, die kunst en cultuur laat samengaan en die bijdraagt aan ontmoeting tussen mensen en tussen kunst- en culturele vormen.

Zo organiseert Rhedelijk Cultureel twee keer per jaar de Rhedelijk Culturele Middag, neemt zij de organisatie van de figuranten op zich tijdens het Dickens Festival Velp, ondersteunt zij in de programmering en coaching van de Rhedense Nacht van het Verhaal en sluit zij aan bij meerdere andere festivals en projecten.

Wil je op de hoogte blijven van onze events en projecten? Volg ons dan via Facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Actuele projecten

Dickens Festival Velp

Dickens Festival Velp

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 is de volgende editie van het Dickens Festival Velp.

Het Dickens festival Velp is gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, leuke activiteiten en bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens! Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

Lees alles over het Dickens Festival Dickens Festival Velp

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!