Projecten

Carmen is een grootse, meeslepende muziektheatervoorstelling voor jong en oud. Een theaterspektakel waar dans, muziek en spel samen komen. Een voorstelling waar kleurrijke dansante scènes afgewisseld worden met grauwe en rauwe beelden. Een belevenis voor iedereen!

Door events te initiëren en organiseren en door aan te sluiten bij verschillende evenementen en projecten wordt Rhedelijk Cultureel in staat gesteld om jeugd,  jongeren en volwassenen een actieve rol te laten innemen die positief verbindend is, die kunst en cultuur laat samengaan en die bijdraagt aan ontmoeting tussen mensen en tussen kunst- en culturele vormen.

Zo organiseert Rhedelijk Cultureel twee keer per jaar de Rhedelijk Culturele Middag, neemt zij de organisatie van de figuranten op zich tijdens het Dickens Festival Velp, ondersteunt zij in de programmering en coaching van de Rhedense Nacht van het Verhaal en sluit zij aan bij meerdere andere festivals en projecten.

Wil je op de hoogte blijven van onze events en projecten? Volg ons dan via Facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!