Meisje met de zwavelstokjes – Rhedelijk Cultureel

Meisje met de zwavelstokjes

19 december 2020 / 20.00 uur / Schouwburg Theothorne

 8,00

Op oudejaarsavond zwerft een meisje op haar blote voeten door de stad, haar schoenen is ze kwijtgeraakt.

Wissen

Beschrijving

Op oudejaarsavond zwerft een meisje op haar blote voeten door de stad, haar schoenen is ze kwijtgeraakt. Het meisje moet buiten al haar zwavelstokjes nog verkopen, maar niemand wil er nog een.

Het sneeuwt... Ze krijgt het zo koud dat ze besluit zelf een stokje aan te steken. En dan? En wat gebeurt er als de laatste lucifer dooft?

Een muzikale beeldende voorstelling van 25 minuten voor iedereen vanaf 6 jaar.

Richtlijnen corona

Voor jouw en onze veiligheid volgen we de volgende richtlijnen voor en tijdens het bezoek. Zo genieten we samen zonder zorgen!

  • Tickets kunnen alléén online besteld worden op rhedelijkcultureel.nl. Door de coronamaatregelen zijn er géén tickets verkrijgbaar bij de kassa tijdens het evenement.
  • Tickets kunnen tot aan de aanvang van de voorstalling online gekocht worden. De tickets worden dan direct jaar je e-mailadres verstuurd.
  • Print je ticket of download jouw ticket op je telefoon. Zet je telefoon op de hoogste helderheid met je ticket op het scherm.
  • Kom zoveel mogelijk met de auto, fiets of lopend. Kijk voor je bezoek goed waar je kunt parkeren in de buurt.
  • Onze bezoekersvoorwaarden zijn aangevuld met hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Bij aankoop van een ticket ga je hiermee akkoord.
  • Indien je een gezamenlijk huishouden vormt mag je in een groep naar schouwburg Theothorne komen. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.
  • Heb je klachten? Of heeft iemand thuis of in de sociale omgeving klachten? Annuleer je tickets kosteloos. Neem contact op met Jowin Heemskerk via 06 42 42 38 75 / jowin@rhedelijkcultureel.nl. ​.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op voor een veilig verblijf.
  • Onze medewerkers behouden het recht voor om bezoekers toegang tot het pand te ontzeggen bij verkoudheidsklachten, koorts of het niet naleven van de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen.

Event Details

Date: 19 december 2020

Start time: 20:00

End time: 20:30

Venue: Schouwburg Theothorne

Adres: Callunaplein 77 / Dieren / https://goo.gl/maps/qq9AvsYBc8UaHKTF7