Viool

Vanaf 5 jaar

Vanaf  187,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de les

Op de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kan iedereen uit Rheden e.o. vioolles volgen. Heb je altijd al viool willen leren spelen? Dan is dit je kans!

In het begin leer je noten lezen, hoe je de strijkstok vast houdt en hoe je de vingers neerzet. Voor je het weet speel je je eerste liedjes! Langzaam wordt de techniek uitgebouwd en worden de stukken moeilijker en leer je met anderen samen te spelen.

Praktische informatie

Lesdagen / Woensdag
Eerste les derde blok / 20 maart 2019
Lestijd / In onderling overleg
Locatie / De Holtbanck, Arnhemseweg 30 in Rheden

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

Tot en met 20 jaar
1 blok / 10 lessen / € 187,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 549,00

21 jaar en ouder
1 blok / 10 lessen / € 227,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 665,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!


Evi Bosman Rhedelijk CultureelEvi Bosman

Docent zang (pop / jazz), viool en koor

Bij mij in de les staat plezier in het zingen of viool spelen voorop! Je werkt zowel aan onderwerpen als zangtechniek, ritme en interpretatie, als aan het eigen maken van nummers die jij gaaf vindt. Of bij viool werk je aan strijktechniek, vingerzetting en houding. Belangrijk is voor mij dat je je in de lessen veilig genoeg voelt om de muziek persoonlijk te maken.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,