Vind ik leuk

Vanaf 12 jaar

 147,00

25 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

We gaan werken aan een presentatie over social media. De leuke, maar ook de mindere leuke kanten ervan.

We gaan op zoek naar de wereld van social media en hoe mensen zich gedragen in deze wereld. Vind ik leuk wordt een snelle, humoristische voorstelling waarbij het verhaal nog niet vast staat, maar waar we door middel van improvisatie de scènes voor de presentatie maken.

Lesdag / Woensdag
Lestijd / 19.15 uur tot 21.15 uur
Eerste les / Woensdag 2 oktober 2019
Aantal lessen / 15

Locatie / Schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Prijs / € 147,00
Leeftijd / Vanaf 12 jaar
Voorstellingsdata / 25 en 26 januari 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Lisanne Kooij Rhedelijk CultureelLisanne Kooij

Docent theater

In mijn wereld van theater is alles mogelijk en alles speelbaar! Ik werk vanuit de speler en zorg dat er altijd een connectie is tussen spel en speler. Ik hou van humoristische stukken met hier en daar een vleugje ontroering. Ik daag je uit om jezelf en je talenten te ontdekken tijdens mijn lessen en regies. Want het is toch heerlijk om zo nu en dan heel even de realiteit te ontvluchten!