Sprookjesbos 20-20

Tussen 6 en 9 jaar

 137,00

22 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

We gaan een sprookje naar 2019 vertalen. Hoe zou Doornroosje in 2019 zijn?

Of Assepoester? Waar woont zij bijvoorbeeld? Waar doet ze haar boodschappen? Wat zijn haar hobby’s? En wat heeft ze aan? En hoe zit het met de prins? Wat zou dit voor iemand in 2019 kunnen zijn?

Lesdag / Woensdag
Lestijd / 15.45 uur tot 17.00 uur
Eerste les / Woensdag 25 september 2019
Aantal lessen / 15
Docent / Lisanne Kooij

Locatie / Schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Prijs / € 137,00
Leeftijd / 6 tot en met 9 jaar
Voorstellingsdata / 25 of 26 januari 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Lisanne Kooij Rhedelijk CultureelLisanne Kooij

Docent theater

In mijn wereld van theater is alles mogelijk en alles speelbaar! Ik werk vanuit de speler en zorg dat er altijd een connectie is tussen spel en speler. Ik hou van humoristische stukken met hier en daar een vleugje ontroering. Ik daag je uit om jezelf en je talenten te ontdekken tijdens mijn lessen en regies. Want het is toch heerlijk om zo nu en dan heel even de realiteit te ontvluchten!