Roodkapje

Tussen 6 en 9 jaar

 117,00

15 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

We gaan 15 weken lang op avontuur! Eigenlijk zou Roodkapje moeten omlopen. In het bos woont namelijk de Grote Boze Wolf! Maar Roodkapje is niet bang. Voor haar is het bos een mooie plek om bloemetjes te plukken voor oma. Haar moeder had nog zo gewaarschuwd!

En de jongste acteurs van Rhedelijk Cultureel mogen dit avontuur gaan spelen! Naast spellessen en leuke zangstukken wordt er in deze productie ook gedanst! Een energieke, humoristische voorstelling waar elke jonge acteur helemaal los kan! Doe jij ook mee?

Voor iedereen tussen 6 en 9 jaar.

Praktische informatie

Startdatum / 18 september 2018
Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 15.45 uur – 17.00 uur
Aantal repetities / 15 lessen / 75 minuten per les
Voorstelling / Zaterdag 16 februari
Locatie / Holtbanck
Docenten / Michael en Evi
Kosten / € 117,00

Evi Bosman Rhedelijk CultureelEvi Bosman

Docent zang (pop / jazz), viool en koor

Bij mij in de les staat plezier in het zingen of viool spelen voorop! Je werkt zowel aan onderwerpen als zangtechniek, ritme en interpretatie, als aan het eigen maken van nummers die jij gaaf vindt. Of bij viool werk je aan strijktechniek, vingerzetting en houding. Belangrijk is voor mij dat je je in de lessen veilig genoeg voelt om de muziek persoonlijk te maken.