Rhedelijk Koor

Vanaf 18 jaar

 137,00

Wissen

Over het koor

Het Rhedelijk koor is een actief en gezellig koor dat meedoet met verschillende projecten en tegelijkertijd werkt aan eigen repertoire. Het koor zingt zeer divers werk in verschillende stijlen. Van swing tot klassiek, van gospel en musical tot de hedendaagse pop!

De stukken zijn allemaal meerstemmig, vanaf driestemmige stukken tot hooguit zesstemmige stukken. Een beetje koorervaring is fijn maar niet noodzakelijk. We repeteren op de woensdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Ben je enthousiast en wil je komen meezingen? Vanaf woensdag 19 september start het nieuwe seizoen! Heb je al bij Marije gezongen dan kun je je via de website opgeven. Wil je meedoen maar is het nieuw voor je? Vraag dan een korte stemtest en meer informatie aan via marije@rhedelijkcultureel.nl.

Voor iedereen vanaf 18 met koorervaring.

Praktische informatie

Repetitiedag / Woensdag
Eerste repetitie / 9 januari 2019
Lestijd / 19.30 – 21.30 uur
Locatie / De Holtbanck in Rheden

Kosten alle leeftijden

15 groepslessen / € 137,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,