Kinderkoor De Kick

Tussen 6 en 12 jaar

 93,50

22 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over het koor

Kinderkoor De Kick is een energieke club voor kids die houden van zingen en daar een beetje beter in willen worden. Bij de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kun je dus prima terecht!

We zingen nummers van Kinderen voor Kinderen, K3, maar ook de hedendaagse hits.  We zingen in verschillende talen, zingen canons en meerstemmige nummers. Elke repetitie warmen we op met wat zangoefeningen, soms gecombineerd met beweging of danspasjes, die wekelijks terugkomen. Zo leer je je stem steeds beter te gebruiken en wordt het een koor dat van de planken knalt!

Zing je mee? Je bent meer dan welkom!

Voor iedereen tussen 6 en 12 jaar, ervaring is niet nodig.

Praktische informatie

Repetitiedag / Woensdag
Eerste repetitie / 13 maart 2019
Lestijd / 13.00 – 13.45 uur
Locatie / De Holtbanck in Rheden

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

15 groepslessen / € 93,50

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Evi Bosman Rhedelijk CultureelEvi Bosman

Docent zang (pop / jazz), viool en koor

Bij mij in de les staat plezier in het zingen of viool spelen voorop! Je werkt zowel aan onderwerpen als zangtechniek, ritme en interpretatie, als aan het eigen maken van nummers die jij gaaf vindt. Of bij viool werk je aan strijktechniek, vingerzetting en houding. Belangrijk is voor mij dat je je in de lessen veilig genoeg voelt om de muziek persoonlijk te maken.

Categorieën: ,