Kinderkoor De Kick

Tussen 6 en 12 jaar

 93,50

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over het koor

Kinderkoor De Kick is een energieke club voor kids die houden van zingen en daar een beetje beter in willen worden. Bij de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kun je dus prima terecht!

We zingen nummers van Kinderen voor Kinderen, K3, maar ook de hedendaagse hits.  We zingen in verschillende talen, zingen canons en meerstemmige nummers. Elke repetitie warmen we op met wat zangoefeningen, soms gecombineerd met beweging of danspasjes, die wekelijks terugkomen. Zo leer je je stem steeds beter te gebruiken en wordt het een koor dat van de planken knalt!

Zing je mee? Je bent meer dan welkom!

Voor iedereen tussen 6 en 12 jaar, ervaring is niet nodig.

Praktische informatie

Locaties en lesdagen / Informatie over de locaties

Repetitiedag Rheden / Woensdag
Eerste repetitie / 5 februari 2020
Lestijd / 13.00 – 13.45 uur
Locatie / De Holtbanck in Rheden

Optreden / Zaterdag 6 juni 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

15 groepslessen / € 93,50

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jet MineurJet Mineur Rhedelijk Cultureel

Docent piano, zang en kinderkoor

Iedereen die kan voelen kan ook muziek maken. Tijdens mijn lessen probeer ik een zo veilig mogelijke sfeer te creëren, waarin de leerling zelf kan ontdekken wat hij of zij wil leren. Uiteraard komen er wel basisvaardigheden aan bod (vingerzetting, noten lezen), maar verder bepaald de leerling wat we in de lessen doen. Plezier is het belangrijkste! Ik speel piano sinds ik vijf jaar ben en studeer momenteel nog aan het conservatorium (pop&jazz) in Arnhem voor zang en piano en geef zelf al les sinds mijn 14de. Als de leerling ook van zingen houdt, zou deze bij mij dus ook goed kunnen leren hoe je jezelf kunt begeleiden op de piano.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,