De Rhedband

Van 6 tot en met 16 jaar

 39,00

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over De Rhedband

De Rhedband is er voor muzikanten die al een tijdje les hebben en met anderen in een band willen samenspelen!

Speel jij:

– Piano
– Zang
– Gitaar
– Basgitaar
– Saxofoon
– Dwarsfluit
– Viool
– Drums

Of misschien wel een ander instrument?

Heb je al een tijdje les? En wil je graag in groepsverband spelen? Dan is de Rhedband geschikt voor jou! Er zijn verschillende partijen beschikbaar. Samen met je docent kies jij de voor jou geschikte partij.
Voor echte beginners is dit project wat te moeilijk, maar blijven oefenen; wie weet kun je het volgende project meedoen!

Er zijn drie gezamenlijke repetities die geleid worden door een bandcoach. Dat is een van de docenten van Rhedelijk Cultureel.

Dit eerste project spelen we kerstliedjes om meteen te laten horen tijdens het Dickens Festival. De partijen daarvoor krijg je als je je ingeschreven hebt digitaal toegestuurd. Ook je docent! In je eigen les behandel je de partijen naast de liedjes of stukken waar je al mee bezig bent.

Doe jij ook mee?

Docent / Jet Mineur
Lesdag en -tijd / Zaterdag / 15.00 uur – 17.00 uur
Lesdata / 16, 23 en 30 november
Leslocatie / Schouwburg Theothorne, Dieren, Callunaplein 77
Optredens / 7 en 8 december (tijdens Dickens festival Velp)

Voor deze les is een proefles helaas niet mogelijk.

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jet MineurJet Mineur Rhedelijk Cultureel

Docent piano, zang en kinderkoor

Iedereen die kan voelen kan ook muziek maken. Tijdens mijn lessen probeer ik een zo veilig mogelijke sfeer te creëren, waarin de leerling zelf kan ontdekken wat hij of zij wil leren. Uiteraard komen er wel basisvaardigheden aan bod (vingerzetting, noten lezen), maar verder bepaald de leerling wat we in de lessen doen. Plezier is het belangrijkste! Ik speel piano sinds ik vijf jaar ben en studeer momenteel nog aan het conservatorium (pop&jazz) in Arnhem voor zang en piano en geef zelf al les sinds mijn 14de. Als de leerling ook van zingen houdt, zou deze bij mij dus ook goed kunnen leren hoe je jezelf kunt begeleiden op de piano.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,