Zang / Pop of Jazz

Vanaf 6 jaar

Vanaf  193,50

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de les

Op de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kan iedereen uit Rheden e.o. zangles volgen. Wil je nu weleens echt goed meezingen met die musical of met die popster? En wil je leren hoe je je stem beter kan gebruiken?

Door diverse oefeningetjes ontdekken leerlingen op een speelse manier hun eigen lichaam, hun stem, hun creativiteit, muzikaliteit en persoonlijke voorkeuren. Door het speelse karakter van de oefeningen blijft zangles leuk, leerzaam en interessant! De deelnemers kiezen per les een of meerdere nummers waarmee ze aan de slag willen. Ze leren van alles over zangtechniek, gevoel voor ritme, muzikaal gehoor en articulatie.

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Praktische informatie

Locaties en lesdagen / Informatie over de locaties
Rheden / Woensdag en vrijdag
Dieren / Dinsdag

Begindata lesblokken
Eerste blok / Eerste week september 2019
Tweede blok / Derde week november 2019
Derde blok / Vierde week februari 2020

Lestijd
In onderling overleg

Kosten

Tot en met 20 jaar
1 blok / 10 lessen / € 193,50
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 565,00

21 jaar en ouder
1 blok / 10 lessen / € 237,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 699,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Emma Loeffen - Rhedelijk CultureelEmma Loeffen

Docent zang

Veel zangers en zangeressen vinden het erg fijn dat ze hun emoties kwijt kunnen in het maken van muziek. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je je publiek kunt raken met jouw eigen verhaal? In mijn lessen kunnen we samen gaan werken aan o.a. interpretatie van tekst, inlevingsvermogen en (podium)presentatie, maar ook kunnen we bijvoorbeeld werken aan zangtechniek, ritmiek en bereik. We delen de lessen in naar jouw eigen wensen en behoeftes, en daarbij zorg ik ervoor dat de lessen uitdagend blijven, zodat je altijd het gevoel hebt dat je iets nieuws hebt geleerd en niet stil hebt gezeten.

Dit allemaal in een sfeer waarin vertrouwen centraal staat en waarin jij je helemaal op je gemak voelt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ik zie je graag een keertje verschijnen in een van mijn lessen!

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,