Pop / Jazz zang

Vanaf 6 jaar

Vanaf  187,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de les

Op de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kan iedereen uit Rheden e.o. zangles volgen. Wil je nu weleens echt goed meezingen met die musical of met die popster? En wil je leren hoe je je stem beter kan gebruiken?

Door diverse oefeningetjes ontdekken leerlingen op een speelse manier hun eigen lichaam, hun stem, hun creativiteit, muzikaliteit en persoonlijke voorkeuren. Door het speelse karakter van de oefeningen blijft zangles leuk, leerzaam en interessant! De deelnemers kiezen per les een of meerdere nummers waarmee ze aan de slag willen. Ze leren van alles over zangtechniek, gevoel voor ritme, muzikaal gehoor en articulatie.

Praktische informatie

Lesdagen / Woensdag
Eerste les derde blok / 13 februari 2019
Lestijd / In onderling overleg
Locatie / De Holtbanck, Arnhemseweg 30 in Rheden

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

Tot en met 20 jaar
1 blok / 10 lessen / € 187,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 549,00

21 jaar en ouder
1 blok / 10 lessen / € 227,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 665,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Evi Bosman Rhedelijk CultureelEvi Bosman

Docent zang (pop / jazz), viool en koor

Bij mij in de les staat plezier in het zingen of viool spelen voorop! Je werkt zowel aan onderwerpen als zangtechniek, ritme en interpretatie, als aan het eigen maken van nummers die jij gaaf vindt. Of bij viool werk je aan strijktechniek, vingerzetting en houding. Belangrijk is voor mij dat je je in de lessen veilig genoeg voelt om de muziek persoonlijk te maken.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,