Om 8 Uur bij de Ark

Tussen 9 en 14 jaar

 137,00

10 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de voorstelling

Drie pinguïns wonen ergens op de wereld in een land vol sneeuw en ijs. De kleinste van de drie is rebels en sceptisch. Elke bewering van de andere twee trekt hij in twijfel.

Dan komt een duif om de naderende zondvloed aan te kondigen. Ze worden gevraagd om met twee bij de ark te zijn om acht uur. De twee grootste pinguïns zitten nu met een nieuw probleem. Ze kunnen de kleine toch niet achterlaten? Dus smokkelen ze hem in een koffer mee de ark op. Terwijl het steeds harder gaat regenen, is hun grootste zorg te voorkomen dat de verstekeling ontdekt wordt. Ondertussen zien we de ark in beweging komen. Waarom gaan er eigenlijk steeds maar twee mee? Hoe lang gaat dit duren? Hoeveel goudvissen zwemmen er eigenlijk mee?

De voorstelling kenmerkt zich door haar beeldende vormgeving, de humoristische, hedendaagse vertaling van het verhaal over de ark van Noach en een ontroerend einde.

Voor iedereen tussen de 9 en 14 jaar.

Praktische informatie

Startdatum / 18 september 2019
Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 17.30 uur – 19.00 uur
Aantal repetities / 15 lessen
Voorstellingsdatum / Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019

Regie / Jowin Heemskerk
Muziek / Marije Heemskerk
Dans / Charell Peters

Kosten

15 lessen / € 137,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jowin Heemskerk Rhedelijk CultureelJowin Heemskerk

Docent theater

Tijdens mijn lessen en repetities werk ik graag hard door aan toneelstukken en musicals. We willen natuurlijk veel leren en mooie dingen maken! We werken samen aan de rol, het spelen van emoties, spelenergie, muzikaliteit, inleving en nog veel meer. Ik hou van humoristische voorstellingen met een ontroerend einde. Of je nu acteur wilt worden of niet: plezier, durf en vertrouwen staan voorop.

Marije Heemskerk Rhedelijk CultureelMarije Heemskerk

Docent klassieke zang, koren en piano

Bij mijn lessen en repetities gaat het voornamelijk om de beleving van de muziek, en als je zingt ook van de tekst. Je moet het voelen! Ik begeleid je erbij hoe je jezelf zo goed mogelijk muzikaal kunt uitdrukken en daaruit vooral plezier en voldoening kunt halen. Niet alleen op de les of repetitie, maar juist ook zonder mij.

In de individuele lessen duiken we samen in een zee van informatie en experimenteren. Je probeert alles uit wat je aangereikt krijgt en dan komt vanzelf naar voren welke benadering jou het best ligt. Ik probeer altijd een vertrouwde en veilige sfeer te creëren zodat je je vrij voelt om te ontdekken waar je krachten liggen. De uitdaging zal er ook zeker zijn!

Marije Heemskerk is als klassieke zangers, met bijvak piano, afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. In haar loopbaan heeft ze als uitvoerend musicus gewerkt met onder andere Hans Grotenbreg, Rob Vermeulen, Arno Vree, Cornelia Burgers, John English, Marc Buijs, Ko Zwanenburg, Fredrike de Winter, Martje van Damme, Irina Levin en Alex Davies. Daarnaast geeft Marije zang- en pianoles en leidt zij verschillende (project)koren. Ze is zangeres en componist van Misses Nilsson.