Drums

Vanaf 4 jaar

Vanaf  187,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de les

Op de muziekschool van Rhedelijk Cultureel kan iedereen uit Rheden en omstreken drumles volgen.

Bij deze lessen leer je de basistechnieken van het drummen, samenspelen met andere muzikanten en allerlei verschillende ritmes. Al snel zoeken we drumpartijen van (actuele) populaire muziek uit. En als je de basis een beetje onder knie hebt, maken we het steeds moeilijker! Welke slagwerkinstrumenten zijn er nog meer?

Praktische informatie

Lesdagen / Maandagmiddag en -avond en dinsdagmiddag en -avond
Eerste les derde blok / 18 of 19 maart 2019
Lestijd / In onderling overleg
Locatie / De Holtbanck in Rheden

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

Tot en met 20 jaar
1 blok / 10 lessen / € 187,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 549,00

21 jaar en ouder
1 blok / 10 lessen / € 227,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 665,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Bob Kessels

Docent drums

Geeft les op maandag en dinsdag.

Mijn naam is Bob Kessels, 24 jaar en afkomstig uit Geleen, Zuid-Limburg. Na eerst 3 jaar in Heerlen aan de Popartiestenopleiding van het Arcus College te hebben gestudeerd werd ik in 2014 aangenomen op de Rockacademie in Tilburg.

Sinds mijn 14de speel ik in bandjes en treed ik geregeld op. Inmiddels doe ik ook veel invalwerk, zo ben ik onder andere vaste invaller bij Hard2Get (bekend van The Voice). Daarnaast ben ik ook vaker met soloprojecten bezig, zo bracht ik in juli 2018 mijn eerste drumvideo uit.

Vanaf 2013 ben ik ook toegewijd docent aan de Sound Academy Maastricht, waar ik met veel plezier lesgeef. Sinds 2016 doe ik dat ook als invaller bij meerdere drumscholen in Noord-Brabant en ik ben blij om die passie voor het drummen nu ook bij Rhedelijk Cultureel te mogen uiten!

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,