Don Quichot

Tussen 9 en 12 jaar

 137,00

25 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Don Quichot is gek geworden! Daar zit hij op zijn paard, een uitgemergelde boerenknol.

Gehuld in een oud verroest harnas en een papieren helm trekt hij ten strijde tegen alle soorten van onrecht en onrechtvaardigheid. Door goede daden te verrichten hoopt Don Quichot beroemd te worden en zo in de gunst te komen van zijn grote liefde, de wonderschone Dulcinea. Op zijn trektocht wordt Don Quichot vergezeld door zijn buurman en dienaar Sancho Panza. Kunnen ze samen de wereld aan? En zijn jullie klaar om heldendaden te verrichten? En misschien zelfs wel verliefd te worden?

Lesdag / Donderdag
Lestijd / 17.30 uur tot 19.00 uur
Eerste les / Donderdag 26 september 2019
Aantal lessen / 15
Docent / Simon Versteeg

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden
Prijs / € 137,00
Leeftijd / 9 tot en met 12 jaar
Voorstellingsdata / 25 of 26 januari 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Simon Versteeg
Simon Versteeg - Rhedelijk Cultureel

Docent theater

Hoi ik ben Simon! Het theater is voor mij een plek waar alles kan. Lachen, huilen, fantaseren, eerlijk zijn… Ik vind het fantastisch om een publiek mee te nemen in een verhaal. Heb je zin om mee te doen?