De Sneeuwkoningin

Tussen 6 en 8 jaar

 137,00

18 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Gerda en Kay zijn beste vriendjes. Ze spelen iedere dag samen, en luisteren samen naar de verhalen die oma hen verteld. Op een dag spelen ze buiten en wordt Kay geraakt door twee scherven van een magische spiegel.

Daar komt de Sneeuwkoningin achter en zij neemt Kay mee naar haar paleis. Het hele dorp denkt dat Kay nooit meer terug gaat komen, maar Gerda zal haar vriendje vinden. Hoe dan ook!

De Sneeuwkoningin zal een betoverende muzikale voorstelling worden over vriendschap en opgroeien.

Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 15.45 uur tot 17.00 uur
Eerste les / Dinsdag 19 februari 2019
Aantal lessen / 15

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden
Prijs / € 137,00
Leeftijd / 6 tot en met 8 jaar
Voorstellingsdata / 15 en/of 16 juni 2019

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Michael Addink Rhedelijk Cultureel v2Michael Addink

Docent theater

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als acteur en onderwijsassistent aan de theateropleiding van Rijnijssel in Arnhem.
Al sinds de productie Smack!, in 2016, ben ik praktisch een vaste acteur bij Rhedelijk Cultureel en sinds 2018 ook docent. Ik hou ervan jonge en oude klassiekers in een fris nieuw jasje te steken. Daarbij staan plezier in het toneelspelen, het verbeeldingsvermogen en de spelenergie in mijn lessen voorop. We gaan samen mooie voorstellingen maken!

Jet MineurJet Mineur Rhedelijk Cultureel

Docent piano

Geeft les op dinsdag en woensdag.

Iedereen die kan voelen kan ook muziek maken. Tijdens mijn lessen probeer ik een zo veilig mogelijke sfeer te creëren, waarin de leerling zelf kan ontdekken wat hij of zij wil leren. Uiteraard komen er wel basisvaardigheden aan bod (vingerzetting, noten lezen), maar verder bepaald de leerling wat we in de lessen doen. Plezier is het belangrijkste! Ik speel piano sinds ik vijf jaar ben en studeer momenteel nog aan het conservatorium (pop&jazz) in Arnhem voor zang en piano en geef zelf al les sinds mijn 14de. Als de leerling ook van zingen houdt, zou deze bij mij dus ook goed kunnen leren hoe je jezelf kunt begeleiden op de piano.