De gelaarsde kat

Tussen 6 en 9 jaar

 137,00

20 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Als een oude molenaar overlijdt krijgen zijn drie kinderen alleen de molen, een ezel en een kat. De oudste erft de molen, de tweede een ezel. En voor de jongste bleef alleen de kat uit de graanschuur over.

De kat blijkt slim te zijn! En hij vraagt zijn meester dan ook om een paar laarzen en een zak. En jawel! Hij krijgt de laarzen en de zak! Samen met een konijn dat hij vangt gaat de gelaarsde kat naar het koninklijk hof om de koning te spreken. Wat er dan gebeurt?

Lesdag / Dinsdag
Lestijd / 15.45 uur tot 17.00 uur
Eerste les / Dinsdag 24 september 2019
Aantal lessen / 15
Docenten / Simon Versteeg

Locatie / IKC De Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden
Prijs / € 137,00
Leeftijd / 6 tot en met 9 jaar
Voorstellingsdata / 25 of 26 januari 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

 Annelies Rijk - Rhedelijk CultureelAnnelies Rijk

Docent viool en piano

In 2016 studeerde ik af als violiste en altvioliste aan Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Verder studeerde ik daar bijvak zang en piano. Al sinds 2012 geef ik met veel plezier muziekles aan kinderen en volwassenen. Van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. 🙂

Ik geef les in viool, altviool en piano (klassiek). Ook geef ik graag piano-zangles en daarbij muziekoriëntatieles aan jonge kinderen. Mijn lesmethode stem ik altijd af op de leerstijl en wensen van de leerling. Ik hoop dat mijn leerlingen zich door mijn lessen zowel muzikaal en ook als mens kunnen ontwikkelen.

Simon Versteeg
Simon Versteeg - Rhedelijk Cultureel

Docent theater

Hoi ik ben Simon! Het theater is voor mij een plek waar alles kan. Lachen, huilen, fantaseren, eerlijk zijn… Ik vind het fantastisch om een publiek mee te nemen in een verhaal. Heb je zin om mee te doen?