Carmen

Jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar

 157,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Carmen is een grootse, meeslepende muziektheatervoorstelling voor jong en oud. Een theaterspektakel waar dans, muziek en spel samen komen. Een voorstelling waar kleurrijke dansante scènes afgewisseld worden met grauwe en rauwe beelden. Een belevenis voor iedereen!


Koop nu toegangskaarten voor Carmen

Op een plein staat een fabriek. En voor het plein staan er soldaten. Als het werk erop zit stroomt de fabriek leeg en zien we Carmen. En Carmen is een vrije vogel. Ze doet wat ze wil en ze is voor niemand bang. De mannen willen haar hand. De vrouwen zijn jaloers. Maar Carmen laat zich niet vangen door geld, romantiek of bedreiging. Zij is vrij en wil dat blijven.

Carmen wordt gemaakt door 20 professionals van Rhedelijk Cultureel, Create Dance, meerdere koren en een live-band.

Tekst en regie / Jowin Heemskerk
Componist en muzikale leiding / Marije Heemskerk
Regie-assistentie en spel / Simon Versteeg, Lisanne Kooij, Mirjam van Wijk, Marieke van der Have, Corriene van der Meer, Annelies Rijk, Emma Loeffen, en anderen.
Choreografie / Charell Peters
Band / Hans Grotenbreg, Andrej Bragin, Florian Hoefnagels, Mark Dekkers, Kirsten Koch, Tom Glaser

Audities

Op 4 dinsdagen van 19.15 uur tot 21.45 uur worden er in de vorm van workshops audities afgenomen. De workshops zijn voor iedereen vanaf 12 jaar gratis toegankelijk. De audities worden zowel in Rheden als in Dieren afgenomen.

Op dinsdag 14 januari zijn er workshops grotesk spel en koorzang.
Op dinsdag 21 januari zijn er workshops inlevend spel en zangtechniek.
Op dinsdag 28 januari zijn er workshops dans en musicalspel.
Op dinsdag 4 februari is er een workshop Carmen en de uitslag van de auditieronde.

Inschrijven voor de audities kan door een mailtje te sturen naar: info@rhedelijkcultureel.nl.

Deelname Carmen

Eerste repetitie / Dinsdag 11 februari 2020
Tijd / 19.15 – 21.45 uur
Locatie / Afwisselend in Rheden en Dieren
Kosten / € 157,00

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Jowin Heemskerk Rhedelijk CultureelJowin Heemskerk

Docent theater

Tijdens mijn lessen en repetities werk ik graag hard door aan toneelstukken en musicals. We willen natuurlijk veel leren en mooie dingen maken! We werken samen aan de rol, het spelen van emoties, spelenergie, muzikaliteit, inleving en nog veel meer. Ik hou van humoristische voorstellingen met een ontroerend einde. Of je nu acteur wilt worden of niet: plezier, durf en vertrouwen staan voorop.

Marije Heemskerk Rhedelijk CultureelMarije Heemskerk

Docent klassieke zang, koren en piano

Bij mijn lessen en repetities gaat het voornamelijk om de beleving van de muziek, en als je zingt ook van de tekst. Je moet het voelen! Ik begeleid je erbij hoe je jezelf zo goed mogelijk muzikaal kunt uitdrukken en daaruit vooral plezier en voldoening kunt halen. Niet alleen op de les of repetitie, maar juist ook zonder mij.

In de individuele lessen duiken we samen in een zee van informatie en experimenteren. Je probeert alles uit wat je aangereikt krijgt en dan komt vanzelf naar voren welke benadering jou het best ligt. Ik probeer altijd een vertrouwde en veilige sfeer te creëren zodat je je vrij voelt om te ontdekken waar je krachten liggen. De uitdaging zal er ook zeker zijn!

Marije Heemskerk is als klassieke zangers, met bijvak piano, afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. In haar loopbaan heeft ze als uitvoerend musicus gewerkt met onder andere Hans Grotenbreg, Rob Vermeulen, Arno Vree, Cornelia Burgers, John English, Marc Buijs, Ko Zwanenburg, Fredrike de Winter, Martje van Damme, Irina Levin en Alex Davies. Daarnaast geeft Marije zang- en pianoles en leidt zij verschillende (project)koren. Ze is zangeres en componist van Misses Nilsson.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,