Basgitaar

Vanaf 8 jaar

Vanaf  187,00

Wissen

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Over de les

Ben jij de stille kracht van een band? Wil je zowel ritmisch als melodisch aan de slag met een instrument? Dan is de basgitaar ideaal!

Mijn lessen zijn te volgen voor verschillende niveaus van beginner tot gevorderd. In mijn lessen duiken we in alle stijlen en leer ik je daarbij de bijbehorende technieken. Daarnaast krijg je ook een goede basis in muziektheorie. Natuurlijk leer je dat spelenderwijs. We gaan ook aan de slag met je eigen interesses of dat nou eigen stukken zijn of liedjes die je graag wil spelen. Kom een kijkje nemen in de wereld van de basgitaar!

Praktische informatie

Lesdagen / Maandagmiddag en -avond
Eerste les derde blok / 18 maart 2019
Lestijd / In onderling overleg
Locatie / De Holtbanck in Rheden

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Kosten

Tot en met 20 jaar
1 blok / 10 lessen / € 187,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 549,00

21 jaar en ouder
1 blok / 10 lessen / € 227,00
3 blokken / 30 lessen / heel seizoen / € 665,00

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen of gebruik maken van bijvoorbeeld een Gelrepas? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Luuk Stap Rhedelijk CultureelLuuk Stap

Docent basgitaar

Muziek is mijn leven. Ik luister elke dag muziek en ik speel elke dag muziek. Het is een levensstijl geworden. Ik heb veel podium ervaring en ook al enige ervaring in het lesgeven van basgitaar. Ik speel naast bas ook piano en tenor saxofoon. Hierdoor heb ik een brede kijk op muziek en kan ik dit beter toepassen op mijn eigen instrument (basgitaar).

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,