Annie

Tussen 9 en 12 jaar

 147,00

21 op voorraad

Deelnemer *

Is de aanmelding voor een minderjarige? Vul dan hieronder het telefoonnummer en het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Lees onze privacyverklaring.

Moet de docent ergens rekening mee houden?

Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan, een verschrikkelijke tiran die de meisjes hard laat werken.

Ze moeten al haar klusjes doen en ’s morgens heel vroeg opstaan om te beginnen met poetsen. Wanneer op een dag Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, naar het weeshuis komt, verandert Annies leven drastisch. Grace Farrell komt een kind halen om hem/haar tijdens de kerstvakantie bij hen te laten logeren en ze kiest Annie. Het blijkt enorm goed te klikken met Daddy (Oliver Warbucks) en ze gaan samen op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt echter niet zo’n makkelijke klus…

Hoe dat afloopt? Daarvoor moet je aan het werk bij Miss Hannigan en bij Rhedelijk Cultureel.

Lesdag / Woensdag
Lestijd / 17.30 uur tot 19.00 uur
Eerste les / Woensdag 5 februari 2020
Aantal lessen / 15
Docent / Lisanne Kooij en Emma Loeffen

Locatie / Schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Prijs / € 147,00
Leeftijd / 9 tot en met 12 jaar
Voorstellingsdata / Zaterdag 6 juni 2020

Twijfel je? Boek dan een proefles!

Algemene informatie

Wil je in maandelijkse termijnen betalen? Stuur dan een mailtje naar info@rhedelijkcultureel.nl waarin je aangeeft hoe je de betaling wilt regelen en je naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dan maken we het zo snel mogelijk voor elkaar!

Heeft de deelnemer een Gelrepas? Vul dan het nummer van het Gelrepas in op de afrekenpagina en volg daar de verdere instructies.

Is het lesblok al begonnen maar wil je toch meteen beginnen? Laat het ons weten!

Lisanne Kooij Rhedelijk CultureelLisanne Kooij

Docent theater

In mijn wereld van theater is alles mogelijk en alles speelbaar! Ik werk vanuit de speler en zorg dat er altijd een connectie is tussen spel en speler. Ik hou van humoristische stukken met hier en daar een vleugje ontroering. Ik daag je uit om jezelf en je talenten te ontdekken tijdens mijn lessen en regies. Want het is toch heerlijk om zo nu en dan heel even de realiteit te ontvluchten!

Emma Loeffen - Rhedelijk CultureelEmma Loeffen

Docent zang

Veel zangers en zangeressen vinden het erg fijn dat ze hun emoties kwijt kunnen in het maken van muziek. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je je publiek kunt raken met jouw eigen verhaal? In mijn lessen kunnen we samen gaan werken aan o.a. interpretatie van tekst, inlevingsvermogen en (podium)presentatie, maar ook kunnen we bijvoorbeeld werken aan zangtechniek, ritmiek en bereik. We delen de lessen in naar jouw eigen wensen en behoeftes, en daarbij zorg ik ervoor dat de lessen uitdagend blijven, zodat je altijd het gevoel hebt dat je iets nieuws hebt geleerd en niet stil hebt gezeten.

Dit allemaal in een sfeer waarin vertrouwen centraal staat en waarin jij je helemaal op je gemak voelt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ik zie je graag een keertje verschijnen in een van mijn lessen!