Sponsorpakketten

Kunst is kostbaar! Als stichting zijn wij daarom op zoek naar een manier waarop ondernemers Rhedelijk Cultureel kunnen steunen.

Het belang van kunsteducatie aan jeugd, jongeren en volwassenen, en de voorstellingen en concerten die daaruit voortvloeien, bieden niet alleen een belangrijk onderdeel in de persoonlijke ontwikkeling, maar ook een mogelijkheid tot verbinding van en ontmoeting met verschillende (doel)groepen in onze samenleving. Rhedelijk Cultureel gelooft dat theater en muziek geen doel is, maar een middel! Naast dit sponsorprogramma staan we dan ook open voor allerlei samenwerkingen.

Om onze activiteiten goed te kunnen uitvoeren, onze projecten onder het licht te kunnen brengen en om onze naamsbekendheid te vergroten bieden wij sponsorpakketten aan particulieren en bedrijven uit de gemeente Rheden en haar regio. Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Uiteraard geven we je in ruil voor jouw steun verschillende diensten en producten terug!

Wij hopen dat je enthousiast wordt over ons aanbod en dat je ons op een passende wijze wilt steunen bij de activiteiten. Mocht je een ander idee hebben voor passende ondersteuning dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je sponsor worden?

Bent je geïnteresseerd in een van onze sponsorpakketten? Zie je andere mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@rhedelijkcultureel.nl. Je kunt voor meer informatie bellen met Jowin Heemskerk op 06 42 42 38 75.

Alvast hartelijk dank voor de steun!

Kies hieronder een sponsorpakket en steun ons direct via onze webshop.

Sponsorpakketten Rhedelijk Cultureel

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!